Iskoristi poticaje! Servis za praćenje bespovratnih poticaja i izradu dokumentacije za natječaje

Servis za praćenje bespovratnih poticaja!

Paketi

Home/Paketi

Za pregled sadržaja i izradu dokumentacije potreban vam je jedan od naših paketa

Kako postati klijentom?

  • Dogovorite kratki sastanak s nama i mi ćemo analizirati Vaše poslovanje, Vaše potrebe, želje i mogućnosti, te prema dobivenim rezultatima predložiti jedan od naših paketa.
  • Kao naš klijent, bit ćete redovito izvještavani o svim objavljenim natječajima koji su obuhvaćeni paketom usluga koji ste Vi odabrali.
  • Ukoliko se pojavi natječaj čijim kriterijima udovoljavate, mi ćemo izraditi kompletnu natječajnu dokumentaciju u Vaše ime.
  • Nakon primitka pozitivnog odgovora za dobivanje poticaja, tvrtka SPECULUM d.o.o. ima pravo na nagradu, koja je određena u postotku od ostvarenog poticaja i ovisi o odabranom paketu usluga. Ukoliko se iz nekog razloga dogodi da poticaj izostane, tvrtka SPECULUM d.o.o. također ne ostvaruje pravo na nagradu

Na ovaj način potičemo Vas da iskoristite sve bespovratne poticaje koji su Vam dostupni, uz minimalni vlastiti angažman, ali i minimalni rizik. Sa druge strane, nama je u interesu da Vi ostvarite što više poticaja! Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Molimo kontaktirajte nas putem kontakt stranice našeg servisa i javit ćemo Vam se u najkraćem roku.

Kontaktirajte nas bez obaveza! Pomažemo u ostvarenju Vaših poslovnih ideja i ciljeva.

Upit o uslugama i dostupnim poticajima gospodarskim subjektima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Gift Ribbon