Iskoristi poticaje! Servis za praćenje bespovratnih poticaja i izradu dokumentacije za natječaje

Servis za praćenje bespovratnih poticaja!

O usluzi "Iskoristi poticaje!"

Home/O usluzi “Iskoristi poticaje!”

Bespovratni poticaji, bespovratna sredstva iz HR i EU fondova


„ISKORISTI POTICAJE!“
jedinstveni servis za praćenje bespovratnih poticaja u Hrvatskoj

Da bi informacija bila korisna ona mora biti bitna, točna i pravovremena.

Polazeći od pretpostavke da je većina poslovnih subjekata upoznata sa sustavom poticanja, ali da nedovoljno prate (ili uopće ne prate) objavljene natječaje, željeli smo osmisliti uslugu koja će na jednom mjestu pružiti točnu i pouzdanu informaciju o svim natječajima o bespovratnim poticajima na tržištu.

Stoga smo kreirali jedinstvenu uslugu praćenja natječaja za bespovratna sredstva, pod zajedničkim imenom „ISKORISTI POTICAJE!“, koji na jednom mjestu nudi informacije koje će Vam pomoći u povećanju efikasnosti Vašeg poslovanja.

Ono što ovaj servis čini jedinim i jedinstvenim u Hrvatskoj jest dobivanje cjelokupne usluge na jednom mjestu. Odabirom jednog od naših paketa usluga, postajete redovito informirani o svim dostupnim natječajima za ostvarivanje poticaja i ostvarivanje prava na bespovratna sredstva. Ujedno, ukoliko se pojavi natječaj čijim kriterijima udovoljavate, tvrtka SPECULUM d.o.o. izrađuje kompletnu natječajnu dokumentaciju, bez dodatnog troška za Vas. Mi Vas motiviramo da iskoristite sve dostupne poticaje koje možete iskoristiti. Za više informacija o našem servisu i paketima usluga pogledajte usporednu tablicu paketa servisa ‘ISKORISTI POTICAJE!’.

Budite uspješni – iskoristite naše iskustvo i stavite ga u službu Vašeg poslovanja. Informirajte se o poticajima, povratima kapitalnih ulaganja, potporama, subvencijama, darovnicama, donacijama, beskamatnim kreditnim linijama i drugim povoljnim izvorima finaniranja.

Mi radimo ono u čemu smo Mi najbolji, ostavljajući Vama više vremena da radite ono u čemu ste Vi najbolji!

Kako postati klijentom?

Naš prijedlog je u stvari vrlo jednostavan:
1) Dogovorite kratki sastanak s nama i mi ćemo analizirati Vaše poslovanje, Vaše potrebe, želje i mogućnosti, te prema dobivenim rezultatima predložiti jedan od naših paketa za praćenje objavljenih natječaja.
2) Kao naš klijent, bit ćete redovito izvještavani o svim objavljenim natječajima koji su obuhvaćeni paketom usluga koji ste Vi odabrali.
3) Ukoliko se pojavi natječaj čijim kriterijima udovoljavate, mi ćemo izraditi kompletnu natječajnu dokumentaciju u Vaše ime.
4) Nakon primitka pozitivnog odgovora za dobivanje poticaja, tvrtka SPECULUM d.o.o. ima pravo na nagradu, koja je određena u postotku od ostvarenog poticaja i ovisi o odabranom paketu usluga. Ukoliko se iz nekog razloga dogodi da poticaj izostane, tvrtka SPECULUM d.o.o. također ne ostvaruje pravo na nagradu

Na ovaj način potičemo Vas da iskoristite sve bespovratne poticaje koji su Vam dostupni, uz minimalni vlastiti angažman, ali i minimalni rizik. Sa druge strane, nama je u interesu da Vi ostvarite što više poticaja.

Iskoristite naše iskustvo i stavite ga u službu Vašeg poslovanja.

Upit o uslugama i dostupnim poticajima gospodarskim subjektima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gift Ribbon