Iskoristi poticaje! Servis za praćenje bespovratnih poticaja i izradu dokumentacije za natječaje

Servis za praćenje bespovratnih poticaja!

Profil tvrtke

Speculum d.o.o.


Tvrtka Speculum d.o.o. osnovana je 2005. godine u Zagrebu i bavi se uslugama poslovnog savjetovanja. Usavršili smo se za unapređivanje organizacijskih i projektnih rješenja za malo i srednje poduzetništvo, pripremu projekata za financiranje iz Fondova EU i natječaja dodjele bespovratnih sredstava Ministarstava RH te pomoć pri osnivanju i usmjeravanju poslovnih subjekata, izradom poslovnih i investicijskih planova i studija izvedivosti.

Pokrenuli smo uslužni servis ‘ISKORISTI POTICAJE !’

Svjesni problematike s kojom se susreće veliki broj poduzetnika, pokrenuli smo uslužni servis ‘ISKORISTI POTICAJE !’ kojemu je cilj informiranje poduzetnika o mogućnostima financiranja njihovog poslovanja, te novih poslovnih ideja i projekata. Pored praćenja natječaja servis svojim klijentima omogućuje i izradu natječajne dokumentacije bez dodatnog troška, što ga čini jedinstvenim oblikom usluge u Hrvatskoj! U 2010. godini gotovo stotinu klijenata nam je poklonilo svoje povjerenje.

Redovito se educiramo.

Kako bismo svojim klijentima mogli pružiti najnovije informacije, naša edukacija traje svakodnevno. Želja nam je svojim klijentima ponuditi najnovije informacije vezane uz bespovratne poticaje, te ostale mogućnosti financiranja malog i srednjeg poduzetništva.
Svoje klijente obavještavamo o svim aktualnim natječajima koji se odnose na bilo koji oblik bespovratnih sredstava, kao što su poticaji, potpore, donacije, subvencije, dotacije, darovnice, sufinanciranje, stipendije i tome sl. Otvaranjem hrvatskog gospodarstva prema korištenju sredstava iz fondova EU, nudimo stručnu pomoć javnim i privatnim subjektima, kako bi se njihovi projekti uspješno pripremili, u skladu s natječajnom dokumentacijom. Multidisciplinaran pristup, analitičke vještine i poduzetni duh glavne su kvalitete pri našem angažmanu.

Naš moto je: “I put od tisuću milja započinje prvim korakom.”

Naša misija je: “Pružati pravovremenu informaciju i profesionalnu pomoć u cilju realizacije poslovnih ideja i projekata.”

Naša vizija je: “Biti jedinstvena konzultantska tvrtka koja svojim savjetovanjem omogućuje svojim klijentima lakše ostvarenje poslovnih ciljeva.”

Upit o uslugama i dostupnim poticajima gospodarskim subjektima

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gift Ribbon