Iskoristi poticaje! Servis za praćenje bespovratnih poticaja i izradu dokumentacije za natječaje

Servis za praćenje bespovratnih poticaja!

Ključni ljudi

Jozo Bevanda – izvršni direktor i partner


Jozo_7

Jozo je osnivač društva i njegov izvršni direktor. U svojem dosadašnjem radu stekao je veliko iskustvo u poslovnom savjetovanju privatnog i javnog sektora, prvenstveno u segmentu bespovratnih poticaja, projektnog financiranja i energetike/ energetske učinkovitosti.

Jozo je diplomirao na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu, gdje je kasnije stekao titulu magistra znanosti na prestižnom MBA poslijediplomskom studiju, na temu „Jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva korištenjem obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti“. Otvoren za razgovor, svoje sugovornike uvijek potiče i navodi da iz svojih poslovnih ideja izvuku ono najbolje.

Robert Stojković- tehnički direktor i partner

Robert se tvrtki pridružio 2009. godine i zadužen je za vođenje odjela Energetike, koji sačinjava tim od desetak inženjera raznih struka. Robertovo bogato iskustvo u segmentu energetike dolazi do izražaja u razvoju projekata vezanim uz obnovljive izvore energije i energetsku učinkovitost, kojima on suvereno upravlja. Kao ovlašteni energetski certifikator, Robert je kvalificiran za obavljanje energetskih pregleda i energetskog certificiranja zgrada s jednostavnim i složenim tehničkim sustavom, energetskih pregleda industrijskih postrojenja i javne rasvjete.

Diplomirao je na Fakultetu elektronike i računarstva – smjer energetika, te je magistrirao na prestižnom MBA poslijediplomskom studiju na EFZG-u. Kao nagradu za doprinos rastu i razvoju tvrtke, Robert je 2010. godine promoviran u partnera. Robertov zaštitni znak je njegova komunikativnost, otvorenost u (javnom) nastupu, a spremnost za dobru anegdotu čini ga omiljenim u radnom kolektivu.Aleksandra Mikić – Voditeljica odjela poslovnog savjetovanja, partner

Aleksandra_2Aleksandra se tvrtki pridružila početkom 2011. godine i svojim je znanjem i iskustvom u segmentu financija značajno ojačala tvrtku. Sa službenom naobrazbom magisterija na Ekonomskom Fakultetu, smjer financije, Aleksandra je bila zadužena za izradu financijskih analiza i projekata a za svoj nesebičan rad, profesionalnost i pouzdanost nagrađena je statusom partnera.

Danas, Aleksandra vodi odjel Poslovnog savjetovanja, koji okuplja 6 visokoobrazovanih djelatnika društvenih struka, i dalje samostalno vodi ključne klijente u segmentu financijskog savjetovanja. Umjerena, decentna i uvijek profesionalna, ulijeva sigurnost u svakodnevnom poslovanju i predstavlja vrijednog člana našeg tima.Anita Vukelić – voditeljica EU projekata


Anita se našem malom kolektivu pridružila krajem 2012. godine i najmlađi je član naše tvrtke. Svojim iskrenim i direktnim pristupom u komunikaciji s klijentima, Anita nas je brzo uvjerila da je prava osoba za taj posao. Diplomirala je na EFZG-u, smjer trgovina, a svoju kreativnost ispoljuje u obliku mnogih hobija i aktivnosti.Uvijek spremna na nove izazove, marljiva i pouzdana, Anita predstavlja vrijednog člana našeg tima, čije vrijeme tek dolazi.

Gift Ribbon